Tietosuojalausunto

Tässä tietosuojailmoituksessa kerrotaan, kuinka Boehringer Ingelheim Boehringer Ingelheim Finland Ky (tästä lähtien ”Boehringer Ingelheim”, ”me”) käsittelee henkilötietojasi tämän verkkosivuston kautta. Henkilötietoja käsitellään ainoastaan sovellettavien tietosuoja- ja yksityisyyslakien mukaisesti (eli EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen, GDPR:n, mukaisesti).

1. Tietojen käyttö ja oikeusperuste

1.1 Yhteydenottolomake ja muut pyynnöt

Käsittelemme tietojasi, jotta voimme toimittaa sinulle sovitut tai pyytämäsi palvelut tällä verkkosivustolla,

  • jos rekisteröidyt ja kirjaudut sisään
  • jos osallistut koulutuksiin tai tapahtumiin
  • jos lähetät meille tuotteita tai mahdollisia haittatapahtumia koskevia pyyntöjä.

Oikeusperusteen muodostavat yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR:n) artikla 6 (1) b) ja 6 (1) c), jos lähetät tietoja mahdollisista haittatapahtumista (lisätietoja haittatapahtumista on kohdassa 6).

1.2 Lokitiedot

Kun verkkosivustoa käytetään, tietty data, mukaan lukien selaimen lähettämä data (esim. IP-osoite, evästetyyppi, edeltävä verkkosivusto, aika ja päivämäärä sekä näytetty sisältö) tallennetaan väliaikaisesti. Käytämme tätä dataa verkkosivuston käytön mahdollistamiseen ja tarpeen mukaan meidän ja kolmannen osapuolen oikeuksien tarkasteluun ja puolustamiseen vahinko- ja lainrikkomustapauksissa sekä käyttöehtojemme ja kolmansien osapuolten oikeuksien tarkastamiseen. Oikeusperusteen muodostaa yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR:n) artikla 6 (1) b). Lokitiedostoja säilytetään niin pitkään kuin käyttötarkoituksen kannalta on tarpeellista, periaatteessa enintään 14 päivää.

1.3 Evästeet ja vastaava teknologia

Käytämme evästeitä (pieniä selaimeen asetettavia tekstitiedostoja) ja vastaavaa teknologiaa, kuten kuvaviittauksia, verkkojäljitteitä tai pieniä pikselinkokoisia kuvia (clear GIF, lisätään verkkosivustoon) (tästä lähtien yhteisesti ”evästeet”). Seuraavassa kohdassa määritellään erityyppiset evästeet.

1.3.1 Välttämättömät evästeet

Välttämättömiä evästeitä tarvitaan, jotta verkkosivusto toimii asianmukaisesti. Tällaiset evästeet mahdollistavat verkkosivuston käytön tarjoamalla perustoiminnot, kuten sivulla liikkumisen, sivuston suojattujen osioiden käytön ja kieliasetukset. Koska näitä evästeitä tarvitaan verkkosivuston käyttöön, niistä ei voi kieltäytyä. Tähän liittyvä henkilötietojen käsittely perustuu yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR:n) artiklaan 6 (1) b: palvelujemme sopimusperusteinen tarjoaminen.

Tämän verkkosivuston tarjoamiseen käytettyihin välttämättömiin eväisteisiin kuuluu evästeitä, jotka

  • tunnistavat, käyttääkö käyttäjä Java Scriptiä
  • mahdollistavat sivuston sisällön siirtämisen kävijälle joltakin palvelimelta käyttäjän selatessa sivustoa
  • määrittävät, minkä kategorian käyttäjä on hyväksynyt evästepalkissa
  • ylläpitävät käyttäjän tilaa kaikkia sivupyyntöjä varten.

Käyttämiemme välttämättömien evästeiden kestoaika vaihtelee yhdestä istunnosta yhteen vuoteen.

1.3.2 Verkkosivuston optimointiin käytettävät evästeet

Suostumuksesi pohjalta (yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6 (1) a) tehostamme verkkosivustojemme toimintaa evästeillä ja tunnistamme laitteesi seuraavilla vierailuilla käyttötietojen ja -tilastojen hankkimista varten. Voit peruuttaa suostumuksesi koska tahansa ilman haittavaikutuksia, jolloin peruutus koskee henkilötietojen tulevaa käsittelyä. Peruuta suostumus muuttamalla asetuksia täällä.

Käytämme seuraavia kolmansien osapuolten palveluja:

Adobe Analytics (Omniture)

Jos suostut niiden käyttöön, käytämme evästeitä Adobe Analyticsiltä, joka on Adobe Systems Software Ireland Limitedin (”Adobe”) tarjoama verkkoanalytiikkapalvelu. Adobe Analytics käyttää evästeitä Boehringer Ingelheimin puolesta kaiken verkkoliikenteen ja käyttötottumusten analysointiin. Evästeiden kestoaika vaihtelee yhdestä istunnosta kolmeen vuoteen. Evästeiden keräämä IP-osoite tehdään nimettömäksi ennen sen paikannusta. Sen lisäksi se korvataan geneerisellä IP-osoitteella. Adobe ei liitä IP-osoitettasi muihin sen hallussa oleviin tietoihin. Voit estää Adobea keräämästä ja käyttämästä tietoja (evästeet ja IP-osoite) muuttamalla asetuksia osoitteessa http://www.adobe.com/privacy/opt-out.html tai tässä.

Koska dataa voidaan poikkeustapauksissa siirtää Yhdysvaltoihin, Adobe on varmentanut itsensä EU:n ja Yhdysvaltain välisen Privacy Shield -tietosuojajärjestelyn mukaisesti. Analyysit auttavat meitä palveluidemme parantamisessa.

Google Analytics (FIN)
Tämä verkkosivusto käyttää Google Analytics -palvelua, joka on Google, Inc.:n (”Google”) tarjoama verkkoanalytiikkapalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä käyttäjien sivuston käytön analysointiin. Jos olet EU-maassa tai ETA-alueella, Google lyhentää koneesi IP-osoitteen ennen sen siirtämistä Yhdysvaltoihin. Vain poikkeustapauksissa osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin sellaisenaan ja lyhennetään vasta siellä. Google on varmentanut toimintansa itse EU:n ja Yhdysvaltain välisen Privacy Shield -tietosuojajärjestelyn mukaisesti. Google käyttää näitä tietoja Boehringer Ingelheimin puolesta raporttien laatimiseen verkkosivustossa havaitusta aktiivisuudesta ja muiden sellaisten palvelujen tarjoamiseen, jotka liittyvät verkkosivuston aktiivisuuteen ja verkon käyttöön. IP-osoitetta, joka lähetetään selaimestasi Google Analytics -palvelun toiminnan osana, ei liitetä mihinkään muihin Googlen hallussa oleviin tietoihin. Analyysit auttavat meitä palveluidemme parantamisessa. Laillisen perustan muodostaa yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR:n) artikla 6 (1) f). Voit estää evästeiden luomien tietojen (mukaan lukien IP-osoitteesi) siirtämisen Googlelle lataamalla ja asentamalla tämän selaimen lisäosan.

Tähän palveluun liittyvien evästeiden avulla voimme muun muassa

  • luoda ainutlaatuisen tunnuksen käyttäjille ja seurata vierailijoita eri toimialueillamme
  • määrittää, ovatko evästeet käytössä
  • luoda tilastoja käyttäjän verkkosivustovierailuista
  • tunnistaa saman kävijän kahden käynnin välinen aika (päivinä)
  • laskea yksittäisen käyttäjän vierailujen lukumäärän.

1.3.3 Markkinointievästeet

Käytämme markkinointievästeitä, joilla voimme seurata käyttäjiä muihin verkkosivustoihin ja näyttää mainoksia, jotka ovat yksittäisen käyttäjän kiinnostuksenkohteiden mukaisia. Tämä käsittely perustuu suostumukseesi (yleisen tietosuoja-asetuksen artikla 6 (1) a), jonka voit peruuttaa koska tahansa tämän linkin asetusten kautta ilman haittavaikutuksia, jolloin peruutus koskee henkilötietojen tulevaa käsittelyä.

Käytämme seuraavia kolmansien osapuolten palveluja:

Facebook Custom Audience ja Instagram (pikseli):

Käytämme Facebook-pikselin perusversiota omien ja kolmannen osapuolten yksilöityjen mainosten näyttöön Facebookissa ja Instagramissa. Facebookin ja Instagramin toiminnasta vastaa Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland (”Facebook”).

Tätä tarkoitusta varten tarjoamme Facebookille tietoja käyttäjätoiminnastasi verkkosivustossamme ja tiettyjä muita henkilötietoja (kuten pikselitunnuksesi ja Facebook-evästeen) pikselin kautta. Nämä tiedot sisältävät muun muassa niin kutsutut http-otsikot (esim. IP-osoitteesi ja tietoja selaimestasi) ja napsautustiedot (eli napsautetut painikkeet verkkosivustossamme sekä niiden kuvaukset ja vieraillut verkkosivut). Näin verkkosivustomme käyttäjille voidaan näyttää kiinnostuksenkohteiden mukaisia mainoksia Facebookissa, Instagramissa (”Facebook-mainokset”/”Instagram-mainokset”) tai muissa verkkosivustoissa, joissa käytetään tätä toimintoa, ja verkkosivustostamme voidaan tehdä entistäkin kiinnostavampi.

Käytettyjen markkinointityökalujen vuoksi selaimesi muodostaa automaattisesti suoran yhteyden Facebook-palvelimeen. Emme pysty vaikuttamaan Facebookin pikselin kautta keräämien tietojen käyttöön ja kerättyjen tietojen laajuuteen. Facebook Custom Audiences -integraation kautta Facebook saa tiedon, että olet vieraillut online-tarjouksessamme ja tarkastellut sitä tai että olet napsauttanut näyttämäämme mainosta. Jos olet rekisteröitynyt johonkin Facebookin palveluista, Facebook voi kohdistaa vierailun yksityiseen tiliisi. Vaikka et olisi rekisteröitynyt Facebookiin tai kirjautunut sisään, palveluntarjoaja voi mahdollisesti havaita ja tallentaa IP-osoitteesi ja muita tunnisteita. Facebook-pikselin avulla voimme mitata, arvioida ja optimoida Facebook-mainosten tehokkuutta tilasto- ja markkinatutkimustarkoituksia varten. Saamme vain nimettömiä raportteja Facebookilta.

Sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat poistaa Facebook Custom Audiences -toiminnon käytöstä osoitteessa www.facebook.com/settings/. Lisätietoja Facebookin tietojen keräämisestä ja käytöstä sekä tietosuojaan liittyvistä oikeuksista ja vaihtoehdoista on Facebookin tietosuojakäytännössä (https://www.facebook.com/privacy/explanation). Voit peruuttaa suostumuksesi käyttää Facebook-pikseliä koska tahansa seuraavasta linkistä, jolloin peruutus koskee henkilötietojen tulevaa käsittelyä: https://www.facebook.com/login.php?next=https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen. Tätä varten sinun on oltava sisäänkirjautuneena Facebookiin tai Instagramiin. Lisätietoja Facebookin tietojen käsittelystä on osoitteessa www.facebook.com/about/privacy. Facebook kuuluu myös EU:n ja Yhdysvaltain väliseen Privacy Shield -tietosuojajärjestelyyn: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active.

Twitter (konversiotunniste):

Verkkosivustossamme on myös Twitter-palvelun uudelleenmarkkinointitoiminto. Sen tarjoaa Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA. Twitterin uudelleenmarkkinointitoiminnon avulla voimme tarjota mainontaa Twitter-alustan kiinnostuksenkohteidesi perusteella. Tätä tarkoitusta varten Twitter käyttää niin kutsuttuja tunnisteita. Tunnisteella kirjataan vierailut verkkosivustossamme ja käyttötiedot (esim. kaikki näytettyyn mainontaan liittyvät vuorovaikutukset, kuten linkkien napsauttaminen, uudelleentviittaukset tai tykkäykset) ei-henkilökohtaisessa muodossa. Jos käyt myöhemmin Twitterissä, integroituja mainoksia näytetään kiinnostuksenkohteidesi perusteella. Tämän jälkeen Twitter saa selaimestasi tiedon, että laitteellasi on käyty verkkosivustossamme. Jos olet rekisteröitynyt Twitter-palveluun, Twitter voi kohdistaa vierailun tiliisi. Vaikka et olisi rekisteröitynyt Twitteriin tai kirjautunut sisään, palveluntarjoaja voi mahdollisesti havaita ja tallentaa IP-osoitteesi ja muita tunnisteita. Tunnisteiden tuottamat palveluidemme käyttöä koskevat tietosi siirretään Twitter-palvelimeen Yhdysvalloissa ja säilytetään siellä.

Lisätietoja tämän ominaisuuden poistamisesta käytöstä Twitterissä on osoitteessa https://help.twitter.com/de/safety-and-security/privacy-controls-for-tailored-ads. Lisätietoja Twitterin tietojen käsittelystä on osoitteessa https://twitter.com/de/privacy. Twitter kuuluu myös EU:n ja Yhdysvaltain väliseen Privacy Shield -tietosuojajärjestelyyn: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active.

LinkedIn (Insight-tunniste):

Verkkosivustossamme käytetään myös konversioseurantaa LinkedIn Insight -tunnisteella, jonka tarjoaa LinkedIn Ireland, Wilton Plaza, Wilton Place, Dublin 2, Ireland. LinkedIn Insight -tunniste on integroitu verkkosivustoomme tätä tarkoitusta varten, ja LinkedIn asettaa evästeen laitteellesi. LinkedIn saa tiedon, että olet vieraillut verkkosivustossamme, ja IP-osoitteesi kerätään. Myös aikaleimat ja tapahtumat, kuten sivujen näytöt, tallennetaan. Tämä mahdollistaa verkkosivustomme käytön tilastollisen arvioinnin sen jatkuvaa optimointia varten. Saamme muun muassa tiedon siitä, mikä LinkedIn-mainos tai vuorovaikutus LinkedInissä toi sinut verkkosivustoomme. Tämän ansiosta voimme hallita mainosten näyttämistä paremmin.

Lisätietoja konversioseurannasta on osoitteessa https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/67595/linkedin-conversion-trackingubersicht. Huomaa, että LinkedInin tietoja voidaan tallentaa ja käsitellä siten, että ne voidaan yhdistää vastaavaan käyttäjäprofiiliin. LinkedIn voi käyttää tietoja omiin mainostustarkoituksiinsa. Lisätietoja on LinkedInin tietosuojakäytännössä osoitteessa https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy. Voit estää LinkedIniä analysoimasta käyttötietojasi ja näyttämästä kiinnostuksenkohteidesi mukaisia suosituksia osoitteessa https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.

LinkedIn on myös sertifioitu EU:n ja Yhdysvaltain välisessä Privacy Shield -tietosuojajärjestelyssä: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000L0UZAA0&status=Active.

Shariff-ratkaisu sosiaalisen median alustoihin:

Verkkosivustossamme on eri sosiaalisen median alustojen painikkeita (Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Instagram ja Pinterest). Kun napsautat jotakin näistä painikkeista, sinut siirretään yrityssivuumme kyseisessä alustassa. Yksityisyytesi suojaamiseksi olemme toteuttaneet niin kutsutun Shariff-ratkaisun. Jos napsautat jonkin sosiaalisen median tarjoajan (esim. Facebookin) painiketta verkkosivustossamme, selaimesi muodostaa suoran yhteyden kyseisen palveluntarjoajan palvelimiin, jotka saattavat sijaita Yhdysvalloissa. Jos olet kirjautunut sisään kyseisen palveluntarjoajan käyttäjätiliisi, profiilitietojasi voidaan täydentää sisältömme käyttämisestä saaduilla tiedoilla. Kyseinen palveluntarjoaja on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä on kyseisen palveluntarjoajan verkkosivustossa.

1.4 Muita tarkoituksia, joihin henkilötietoja käsitellään

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme

  • täyttää oikeutetut etumme, mukaan lukien
  • (i) yritystapahtumien suorittaminen (esim. yrityssaneeraus, varallisuuden myynti tai luovutus, sulautuminen)
  • (ii) oikeuksiemme tai omaisuutemme suojelu, käyttöehtojen ja oikeudellisten ilmoitusten täytäntöönpano ja oikeusvaateiden muodostaminen, toteuttaminen ja puolustaminen
  • noudattaa lakisääteisiä velvoitteita, tuomioistuinten määräyksiä tai muita sitovia päätöksiä
  • käyttää niitä muihin tarkoituksiin, jos suostut tähän, kuten uutiskirjeen tilaukseen; tällaisessa tapauksessa sinulla on mahdollisuus peruuttaa suostumuksesi koska tahansa.

2. Tietojen siirtäminen

Voimme jakaa henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa.

2.1 Ilmoittamisvelvollisuudet valvontaviranomaisille ja oikeuksien täytäntöönpano

Voimme jakaa henkilötietoja lääketurvatoimintatapauksissa kohdan 6 mukaisesti.

Jotta voimme suojella oikeuksiamme tai kolmannen osapuolen oikeuksia, voimme myös luovuttaa tietoja oikeuksien haltijoille, konsulteille ja viranomaisille lain määräysten mukaisesti.

2.2 Palveluntarjoaja

Velvoitamme palveluntarjoajat käsittelemään henkilötietojasi näissä tietosuojaa käsittelevissä tiedoissa kuvatuissa tarkoituksissa. Kyseiset palveluntarjoajat käsittelevät tietoja puolestamme yksinomaan antamiemme ohjeiden mukaisesti ja valvonnassamme tätä tietosuojailmoitusta noudattaen.

Yksi näistä palveluntarjoajista on Adobe Systems Software Ireland Limited, 4-6 River-walk, Citywest Business Campus, Dublin 24, Ireland, joka tarjoaa tieto- ja verkkoanalyysipalveluja.

2.3 Boehringer Ingelheim -yritykset

Koska Boehringer Ingelheim on globaali konserni, käytämme tietojen käsittelyssä apuna muita konserniin kuuluvia yrityksiä. Nämä konserniin kuuluvat yritykset käsittelevät tietoja ainoastaan tässä tietosuojailmoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin.

2.4 Tietojen siirtäminen EU:n ulkopuolisille vastaanottajille

Osa näistä palveluntarjoajista ja Boehringer-yrityksistä käsittelee henkilötietoja EU:n ulkopuolella. Näissä tapauksissa turvaamme tietosuojan riittävän tason, joka täyttää eurooppalaisen lainsäädännön vaatimukset (normaalisti Euroopan komission julkaisemien EU:n vakiosopimuslausekkeiden turvin).

3. Erityinen tietosuojailmoitus lääketurvatoiminnalle

Jos ilmoitat haittatapahtumista tai muista lääketurvatoimintaa koskevista tiedoista Boehringer Ingelheim -tuotteeseen liittyen, käytämme ja jaamme näitä tietoja ainoastaan lääketurvatoiminnan tarkoituksiin. (Lääketurvatoiminnalla tarkoitetaan lääkkeiden haittavaikutusten tai muiden lääkkeisiin liittyvien ongelmien havaitsemista, arviointia, ymmärtämistä ja torjumista.)

Kaikki raportit jaetaan maailmanlaajuista lääketurvatoiminnan tietokantaa hoitavan Boehringer Ingelheim International GmbH:n kanssa.

Boehringer Ingelheimin velvollisuus on raportoida lääketurvatoimintaan liittyvät tiedot terveysviranomaisille maailmanlaajuisesti (mukaan lukien maihin, joiden tietosuojan taso voi olla muu kuin EU:ssa). Oikeusperuste: EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR:n) artikla 6 (1) c) ja EU:n ulkopuolelle tehtävien siirtojen osalta artikla 6 (1) f) ja artikla 49 (1) e).

Raporteissa on tiedot tapahtumasta mutta vain rajoitetusti henkilötietoja:

  • Potilaiden osalta raportti sisältää vain iän, sukupuolen ja nimikirjaimet annetussa muodossa, mutta ei koskaan potilaan nimeä.
  • Raportoivien henkilöiden osalta raportti sisältää nimen, ammatin (esim. lääkäri tai farmaseutti), nimikirjaimet tai osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron annetussa muodossa. Yhteystietoja tarvitaan, jotta raportoijaan voidaan olla jälkikäteen yhteydessä korkean laadun varmistamista ja haittatapahtumien täydellisten tietojen saamista varten. Jos raportoija ei halua antaa yhteystietojaan Boehringer Ingelheimille tai viranomaisille, raportoijan nimikenttään kirjoitetaan ”yksityinen”.

Jos tietosi jaetaan EU:n ulkopuolella sijaitsevien muiden Boehringer Ingelheim -yritysten, liikekumppaneiden tai palveluntarjoajien kanssa, suojaamme henkilötiedot riittävällä tavalla.

Koska haittatapahtumia koskevat raportit ovat tärkeitä kansanterveydellisistä syistä, raportteja säilytetään vähintään kymmenen vuotta sen jälkeen, kun tuote on vedetty pois markkinoilta viimeisessä maassa, jossa sitä on markkinoitu.

4. Poistaminen

Boehringer Ingelheim säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen käsittelyn tarkoituksen kannalta, mikä pääosin tarkoittaa tilaamiesi palveluiden toimittamista. Toisin sanoen lähetämme sinulle esimerkiksi uutiskirjeitämme jatkuvasti, ellet peru tilaustasi, ja säilytämme käyttäjätilisi tietoja (kirjautumistiedot, ammatti, nimi jne.) niin kauan kuin säilytät käyttäjätilisi.

Säilytämme henkilötietoja niin pitkään kuin se on tarpeellista liiketoimintatarkoitukseen tai -tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin. Jos peruutat suostumuksesi, poistat käyttäjätilit tai vastustat tietojen käsittelyä, poistamme kerätyt tiedot ajallaan.

Joissain tapauksissa meidän on säilytettävä tietoja lakisääteisten säilyttämisaikojen noudattamista varten (esim. lääketurvatoiminnan yhteydessä). Tällaisessa tapauksessa varmistamme, että tietojasi käytetään vain säilyttämisvelvoitteiden täyttämiseen eikä muihin tarkoituksiin.

5. Oikeutesi

Sovellettavan lainsäädännön rajoituksista riippuen sinulla on oikeus saada pääsy henkilötietoihisi sekä oikeus oikaista, rajoittaa, poistaa ja siirtää henkilötietojasi. Lisäksi sinulla on oikeus kieltäytyä olemasta automaattisen henkilökohtaisen päätöksenteon kohde.

Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi koska tahansa.

Vastustamisoikeus:

Siinä määrin kuin perustamme käsittelyn oikeutettuihin etuihimme, voit kieltäytyä tällaisesta käsittelystä koska tahansa. Tässä tapauksessa emme enää käsittele tällaisia henkilötietoja, ellei etujamme todeta vallitseviksi. Voit vastustaa tietojen käyttöä suoramarkkinointitarkoituksiin koska tahansa. Lisäksi voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä EU:n ulkopuolisille viranomaisille siirtoa varten kohdassa 6 kuvatuissa lääketurvatoimintatapauksissa, ellei Boehringer Ingelheimin etuja todeta vallitseviksi.

Lähetä henkilötietojesi käsittelyyn liittyvä pyyntösi tai kysymyksesi seuraavaan osoitteeseen:

Boehringer Boehringer Ingelheim Finland Ky

– Data Protection Officer –

Tammassaarenkatu5

00 180 Helsinki

Finland

Sähköpostiosoite: [email protected]

Jos sinulla on edelleen huolenaiheita, sinulla voi olla oikeus tehdä valitus oman maasi tietosuojasta tai BI:stä vastaavalle valvontaviranomaiselle:

Ratapihantire 9, 00520 , 800, 00521 Helsinki

E-Mail: [email protected]

Viitteet